YX Smøreolie er en del af Reitangruppen og vi er stolte af at være en del af en vision som har fokus på at skabe værdi i samfundet

Fælles for vores værdier er, at de gør YX Smøreolie til en kompetent samarbejdspartner og en god arbejdsplads, der fokuserer på at skabe optimale vilkår for vores kunder i alle henseender

1. Vi rendyrker vores forretningsidé
Vi skærer det overflødige fra og fokuserer på det væsentlige: effektiv og ukompliceret bestilling og levering af markedets bedste smøreolie suppleret med kompetent og personlig rådgivning.


2. Vi holder en høj forretningsmoral
Hos YX Smøreolie vil vi gerne være kendt for at være en pålidelig og troværdig samarbejdspartner. En leverandør, som vores kunder ved, at de kan stole på, og som altid overholder alle aftaler.


3. Vi skal være gældfrie
Som vores ejer siger: ”Renter er afgift på utålmodighed”. Det betyder, at vi er opmærksomme på at bygge vores forretning på et sundt og fornuftigt grundlag, der altid tager udgangspunkt i et godt samarbejde med kunden.


4. Vi skal motivere til en vinderkultur
Vi vil gerne have, at kunderne synes, at YX Smøreolie er blandt de bedste smøreolie leverandører på markedet. Vi bestræber os hver dag på at blive bedre til at drive vores forretning, så vores kunder får den bedst mulige service.

 

5. Vi tænker positivt og offensivt
Vores ejer har givet os frihed og tillid til at udnytte de muligheder, der opstår, og kaste os over nye måder at gøre tingene på – hvis de er til gavn for vores kunder vel at mærke.


6. Vi snakker MED hinanden – ikke OM hinanden
Vi tror på, at en god stemning og et godt sammenhold i YX Smøreolie er forudsætningen for at skabe gode resultater og servicere kunder og samarbejdspartnere bedst muligt.
 

7. Kunden er vores øverste chef
Vi arbejder hver dag for, at det er effektivt og ukompliceret for vores chef at være kunde hos os.
 

8. Vi skal have det morsomt og lønsomt
Vi tror på, at disse to ting hænger snævert sammen. Vi tror på, at glade medarbejdere, der trives på deres arbejde, også er mere motiverede for at skabe gode resultater. Det er vores erfaring.

Har du nogen spørgsmål, kan du altid kontakte os. Ring til YX Smøreolie's servicecenter: telefon 70 11 56 78 eller via email sales@yxlube.dk